DIRECCIÓ: Pere Planella AUTORS: Jaume Fuster i Guillem-Jordi Graells
REALITZACIÓ: Jordi Roure  
INTÈRPRETS: Rosa Renom (jutgessa), Manel Barceló (inspector Moreno) / Francesc Lucchetti (Blasco), Anna Güell (Bofarull), Jordi Bosch (Julià), Francesc Orella (Civera), Mercè Pons (Susana), Jesusa Andany (Sra. Gómez)
EMISSIÓ A TV3: 13 de juliol de 1990 - capítol 2*: "Assignatura suspesa"
31 d'agost de 1990 - capítol 9: "Un iuppie, dos iuppies, tres iuppies"
21 setembre de 1990 - capítol 12: "El jurat mai no vota dos cops"
 

QUI? és una original sèrie que barrejava teatre (es realitzava en directe des d'un teatre), misteri (hi havia sempre un assassinat) i participació (el públic podia parlar amb els protagonistes, preguntar dubtes i al final es votava qui es creia que era el culpable).

1 - Aquest capítol es desenvolupa en l’aula de professors d’una escola. En Blasco, el director, ha convocat el professor Julià i la professora Bofarull per parlar del professor Civera. Aquest ha estat acusat per una alumna (Susana) de demanar-li favors sexuals a canvi d’un aprovat. Els dos professors el volen fer fora però el director l’intenta defensar. Finalment, en Civera és trovat penjat amb un cinturó: assassinat o suïcidi? La jutgessa i l’inspector, amb l’ajuda del públic, intentaran desxifrar l’enigma. Un cop descobert que es tracta d’un assassinat, ara només queda saber qui ho ha fet: el director xantatgeat, el professor homosexual reprimit o la professora solterona amargada?

2 - En un gimnàs de luxe, dos alts executius d'empreses constructores rivals es troben per casualitat el dia que venç el termini de presentació d'ofertes per a un concurs públic: totes dues empreses han acudit al concurs públic amb ofertes que mantenen en el secret més estricte. Un dels executius porta les dades de l'oferta en un ordinador portàtil, que deixa al vestuari. Al cap d'una estona, s'adona que l'ordinador ha estat violat i que algú ha llegit les dades. L'inspector Moreno i la jutge Massó, juntament amb el públic, han de descobrir qui és el responsable d'aquest delicte informàtic.

3 – A Sant Mateu de Vallmajor, durant la reunió d'un jurat d'un premi literari, mor un membre del jurat, que s'ha enfrontat amb tots els seus companys. La jutge Massó, que és de vacances a Sant Mateu de Vallmajor, i l'inspector Moreno, que l'ha anat a visitar, han de resoldre el cas.

 


 
La sèrie es rodava al Teatre Victòria de Barcelona.
 

TV3 a la carta (tots els capítols)


televisió menú principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch