DIRECCIÓ: José Ramón Ayerra AUTORS: Nuria Bueno, Daniel Écija
INTÈRPRETS: Javier Cámara (Mario), Nathalie Poza (Dani), Santi Millán (Gonzalo), Kira Miró (Gema), Pau Roca (David), Silvia Marty (Silvia), Clara Lago (Eli), Dulcinea Juárez (Katia), Paz Vega (Rocío), Jordi Bosch (Gonzalo pare)
EMISSIÓ A ANTENA 3: 02 de novembre de 2008 - capítol 2x08: "Con un par"
 

La sèrie narra en to de comèdia agredolça els casos d'un equip d'advocats ambiciosos i brillants, que han aconseguit l'èxit després de fundar un bufet entre tres amics: el Mario, la Dani i el Gonzalo.

En aquest episodi el Gonzalo no pot més amb la culpa, ha de confessar-li al Mario abans que res que va ser ell i no l'Eli qui li va explicar a la Dani el seu embolic amb la Silvia. Potser així el Mario l'hauria perdonat però la mala sort ha volgut que el Mario s'assabenti abans per boca d'altri. No és l' únic que no soporta la situació, la Silvia ha deixat LEX i no ha tingut més remei que explicar-li al David el motiu de la seva precipitada decisió. Acaba d'esclatar la guerra dins el bufet.

L'empresa de navegadors GPS “Cekar”, un dels comptes més importants del despatx, ha estat demandada per un dels seus clients, que ha denunciat el seu GPS per donar-li indicacions equivocades i fer que caigués per un barranc. Sembla un cas fàcil, cap jutge comdenaria l'empresa per una errada en un dels seus GPS. Allò complicat en aquest cas no és l'assumpte en sí sinó la identitat del demandant, que no és altre que el pare del Gonzalo.

El cas del Mario també té les seves peculiaritats. Es tracta de l'assumpte del senyor Castro, que vol que li tallin els genitals. Acaba de sortir de la presó per agressió sexual i no es considera rehabilitat.

El jurat ja ha deliberat i té un veredicte: la Rocío ha estat absolta de tots els càrrecs que se li imputaven. No és l'única bona notícia que rebrà la Rocío; la Dani, el Mario i el Gonzalo han decidit oferir-li que es quedi amb ells a LEX, a càrrec dels comptes internacionals, una cosa que per a la Rocío podria suposar un gran pas en la seva carrera professional.

 


 

fragment
 
antena3.com - web de la cadena de televisió

formulatv.com - completa web dedicada al món televisiu. Inclou fotografies, vídeos i fòrum


televisió pàgina principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch